///   Забавлявайте се повече през празниците! Вземете своя ваучер днес.   ///   Ваучери за картинг   ///   Подаръчни ваучери   ///   Промо ваучери Вижте всички ваучери   
5.5 км from Varna city center
11.5 km from Golden Sands
2 km from Saints Constantine and Helena
Working hours: 10:00 - 24:00
Картинг писта „Варна“

Писта Варна е най-голямата и модерна открита картинг писта в България, която е разположена на площ от 29 декара. Със своите 1050 метра дължина и 15 завоя дава възможност на всеки посетител да се доближи максимално до емоциите на професионалния картинг. Ежегодно на нея се провеждат национални и локални шампионати за любители, мото състезания и шоута, както и специални събития като RedBull KartFight.

Моменти от пистата

През изминалите години писта Варна получи различни награди като: „Най-прогресиращ спорт“ в община Варна и награда за цялостен принос в развитието на спорта на Годишната церемония на Българската Федерация по Картинг Спорт.

Нашата мисия е да предоставим на жителите и гостите на Община Варна емоцията от картинг спорта, както и незабравимо преживяване с разнообразни забавления!

Конфигурация на картинг пистата

Конфигурацията на пистата е перфектна както за начинаещи пилоти, така и за напреднали, които могат да подобряват постиженията си с всяка следваща обиколка. Редуват се прави, с възможност за развиване на висока скорост, и технични участъци, на които пилотите могат да демонстрират своето майсторство.

  • Дължина: 1050 м | 15 завои
Схема на картинг пистата.
Деца с татуировки.

Незабравим празник за малки и големи

Писта „Варна“ е точното място за празнуване на рожден ден за деца и възрастни, ергенско парти, тиймбилдинг или ден със семейството. Предлагаме различни пакети като пилотирането на картинг е основна част от забавлението. Помислили сме и за най-малките, на които предлагаме модерен детски център.

Ново ниво на картинг преживяване с Racefacer.com

Проверявай своите резултати, ранглисти, включи се в състезание или сравни постиженията с другите чрез първата социалната мрежа за картинг www.RaceFacer.com. Картинг писта „Варна“ работи със софтуер за управление и тайминг от RaceFacer, който прави възможно интерактивно преживяване, лесно управление и гарантира сигурността чрез модула RaceSafety.

Лаптоп.
Лаптоп.

Контакти

Свържете се с нас за въпроси, запитвания и резервации.

Връзка с пистата:
И-мейл: varnakarting@abv.bg